Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την νίκη της ομάδας του, και ευχάριστησε τον κόσμο για την στήριξη. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις: “Συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πολύ δεμένη. Παίζει μερικά πράγματα πολύ καλά και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Οι Πέτγουεϊ και Κόμματος σκόραραν μεγάλα τρίποντα και ίσως να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι”.

“Εμείς που είμαστε πιο βαριά ομάδα, δεν πήγαμε ποτέ κοντά στο καλάθι. Μπράβο στους παίκτες της ομάδας μου, παρά τα λάθη που κάναμε. Δεν ξέραμε τον Χορν, μας “χτύπησε” στα πόδια, πήρε τις τελευταίες προσπάθειες και μπήκαν τα καλάθια. Μεγάλη νίκη και τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταλυτική η παρουσία του κόσμου. Πολύ καλό για τους παίκτες αλλά και για το μπάσκετ. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει στρες και άγχος στον κόσμο και δεν μπορεί να ευχαριστηθεί με τίποτα. Θα ήθελα να έρχεται περισσότερος”.

“Στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του αγώνα προσπαθήσαμε να τους “χτυπήσουμε” στις αλλαγές παικτών. Ο ΜακΓκράθ αισθανόταν ζεστός κι έπρεπε να πάρει προσπάθειες. Ίσως να μην πήρε τα σουτ με καλές συνθήκες, αλλά αυτός έπρεπε να τα πάρει”.

Οσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: “Οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες, εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών με ΠαπαδόπουλοΧαριτόπουλο, Καλλέ οι οποίες ίσως καλύπτονται στον αγώνα αλλά στις προπόνησεις υπάρχει πρόβλημα. Στον Λάζο έχει βασιστεί μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας και αυτό μας δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση. Ο Παπαδόπουλος και ο Χαραλαμπίδης είναι οι άξονες της ομάδας μας, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα”.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και σκόρερ καθοριστικών τριπόντων, Ντόνι ΜακΓκράθ, δήλωσε: Μεγάλη νίκη για εμάς. Πετύχαμε μερικά μεγάλα σουτ στο τέλος που μας δυσκόλεψαν. Το σημαντικό είναι η νίκη. Χρειαζόμασταν τρίποντο στη κανονική διάρκεια και το έκανα χωρίς να σκεφτώ. Το δεύτερο βγήκε μετά από σύστημα της ομάδας, βρήκα άνοιγμα και σούταρα. Κοιτούσα το σκορ και ήλπιζα πως θα ξεφεύγαμα, αλλά με το χρόνο να περνά, έγινα λίγο πιο επιθετικός, μπήκανε τα πρώτα σουτ και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής φέτος μετά από δύο σεζόν με προβλήματα”.

“Ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία, όπως και ο ΠΑΟΚ και θέλω να τους δικαιώσω. Τέτοιου είδους αγώνες μας γεμίζουν εμπειρίες για τη συνέχεια της σεζόν. Κι όχι μόνο οι νίκες, αλλά και οι ήττες. Βέβαια το ιδανικό είναι να αποκτάς εμπειρίες μέσα από τις νίκες. Ξέραμε πως σουτάρουν πολλά τρίποντα και πως υπάρχουν αρκετά μις ματς. Η ζώνη θεωρώ πως λειτούργησε αρκετά καλά για εμάς”.