Ευχάριστες στιγμές ζει σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση του τμήματος μπάσκετ στο Last-32 του Eurocup, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συγχαίρει την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου για την επιτυχία της.

Οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού πήραν σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Λιέτουβος Ρίτας (81-88) και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε μια τέτοια στιγμή. Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαρισμού της σε πασίγνωστη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του “Δικέφαλου του Βορρά” για την επιτυχία της.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την μεγάλη πρόκριση στους 32 του Eurocup. Μας κάνατε υπερήφανους!», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο faecebook, συνοδευόμενο από φωτογραφία με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Νίκολα Μάρκοβιτς.

 ¿»»¬ ÃųDZÁ·Ä®Á¹± ÃÄ·½ ¿¼¬´± ¼À¬ÃºµÄ Ä¿Å  ‘Ÿš ³¹± Ä·½ ¼µ³¬»· ÀÁ̺Á¹Ã· ÃÄ¿Å 32 Ä¿Å Eurocup. œ±Â º¬½±Äµ ÅÀµÁ®Æ±½¿ÅÂ! #PAOKBC #PAOKFamily #PamePAOKARA PAOK BC / š‘•  AOK

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015