Ο ΠΑΟΚ δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Elston Turner και η ομάδα ρίχνει ήδη ματιές στην αγορά για «3άρι».

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε με καλές συστάσεις και είχε ως… καλό χαρτί και τα 5 καλά ματς που είχε προλάβει να παίξει με τον Ήφαιστο (τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2020) μέχρι να διακοπεί η σεζόν. Ο 30χρονος γκαρντ – φόργουορντ είχε τότε 9,6 πόντους (50% στα δίποντα, 40,9% στα τρίποντα και 83,3% στις βολές), 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ξεκίνησε καλά φέτος με τον ΠΑΟΚ, έκανε δυο σπουδαία παιχνίδια με Παναθηναϊκό (15π.) και Προμηθέα (15π., 4ασ.), ενώ «καθάρισε» το ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο με τρίποντο στην εκπνοή του ματς.

Σιγά, σιγά όμως, άρχισε να χάνει στροφές. Ειδικά στα τελευταία 5 ματς έχει αρχίσει να… χάνεται. Στα ματς αυτά έχει μέσο όρο 8π. με όχι τόσο καλά ποσοστά (7/23διπ. – 30,4%), (5/15τριπ. – 33,3%), 1,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1,8 ασίστ.

Ο Άρης Λυκογιάννης μάλιστα μετά την χθεσινή ήττα από τον Προμηθέα στο «παλατάκι» και τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του Κυπέλλου είχε δείξει ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά πια το ενδεχόμενο διαζυγίου με τον 30χρονο παίκτη.

Ο Λυκογιάννης είπε μετά το ματς: «Ο Turner έκανε κακό 4ημερο στην επίθεση. Θα το σκεφτούμε και θα πάρουμε την απόφαση μας».

Η απόφαση δείχνει να πάρθηκε όπως φαίνεται και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Turner και ψάχνει όχι για «2-3άρι», αλλά για «3άρι».