Ο Απόλλων Τσόχλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρκαδικού, τονίζοντας ότι θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Επίσης, ανέφερε ότ η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον “Δικέφαλο του Βορρά” να βελτιωθεί και να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στην επανέναρξη.
 
«Το ματς με τον Αρκαδικό ήταν πολύ δύσκολο. Τόσο ο Αρκαδικός όσο κι εμείς θέλαμε τη νίκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Αρκαδικός είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Κατά διαστήματα ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να το καθαρίσουμε νωρίτερα. Ήμασταν, όμως, πιο ψύχραιμοι στο τέλος και βάλαμε μεγάλα σουτ. Αυτή η νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε αρχικά.
 
-Πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να παίζει χωρίς δύο βασικότατους παίκτες (Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης); Δείχνετε, πάντως, με το παιχνίδι σας να έχετε απελευθερωθεί κάποιοι…
«Πιστεύω είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα. Έτυχε τώρα σε εμάς, έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα. Εξίσου δύσκολο είναι και το θέμα με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε ένα κακό διάστημα λόγω πολλών αγώνων. Είχαμε δώσει κάποια στιγμή πέντε ματς σε δέκα ημέρες. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα και επηρέασαν την ψυχολογία μας».
 
-Τώρα, υπάρχει μία εβδομάδα διακοπή και μετά υποδέχεστε τον Απόλλωνα Πατρών. Θεωρείς ότι αυτή η διακοπή θα σας κάνει καλό; Σιγά σιγά μπαίνουν και οι παίκτες που απουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια…
«Σίγουρα, θα μας κάνει καλό η διακοπή. Η νίκη επί του Αρκαδικού, σε συνδυασμό με τη διακοπή, ανεβάζει την ψυχολογία μας. Ξέρουμε τώρα ότι θα δουλέψουμε καλύτερα. Έχουμε μεγαλύτερο διάστημα να δουλέψουμε τα ματς που έρχονται και να παρουσιαστούμε καλύτεροι, στο τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος».