Την ευκαιρία για ένα καλό αγωνιστικό “restart” θα ψάξει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στην Μπεσίκτας, κάτι που τόνισε και ο Απόλλωνας Τσόχλας με δηλώσεις του στην media-day της ομάδας.

Αρχικά, ο γκαρντ του «δικεφάλου» δήλωσε: «Βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι ως ευκαιρία για ανάκαμψη. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε για να ανέβει η ψυχολογία μας. Την έχουμε αναλύσει στο βίντεο την Μπεσίκτας, έχει γεμάτο ρόστερ και παίκτες Euroleague. Έχει αδυναμίες, τις οποίες εντοπίσαμε και πρέπει να κερδίσουμε το ματς. Είναι λίγο αλλοπρόσαλλη ομάδα κερδίζει και χάνει σε παιχνίδια που δεν το περιμένεις φέτος και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Τη μία σουτάρουν πολύ καλά και την άλλη όχι τόσο. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα μας. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούμε να αλλάξουμε σε δύο ημέρες. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Για την κατάσταση στον όμιλο: Δείχνει ότι οι ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες, χωρίς μεγάλο φαβορί ή ομάδα χωρίς νίκη. Οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες που μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν οπουδήποτε.