Η Δόξα Λευκάδας έκανε την πρώτη έκπληξη της χρονιάς, επικρατώντας με 74-68 του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Basket League, με τον Απόλλωνα Τσόχλα να επισημαίνει πως κανείς δεν υποτίμησε τους νεοφώτιστους και πως για την ήττα φταίει ο κακός εαυτός του “Δικέφαλου”.

«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για εμάς. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν ανταποκριθήκαμε στη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό. Είμαστε νέα ομάδα, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οποιαδήποτε έδρα στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολη. Δεν είμαστε δεκτικοί στις οδηγίες που έχουμε και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύουμε το μυαλό μας. Να ακούσουμε λίγο πιο πολύ, να δουλέψουμε πιο σκληρά. Είναι πολύ μεγάλο το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Έτσι είναι ο αθλητισμός, πρέπει να επιστρέψουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα άσου μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Για το αν υποτίμησαν τη Δόξα Λευκάδας οι «ασπρόμαυροι», ο Τσόχλας είπε: «Δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε κανέναν. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, δεν είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Κάναμε λάθη ατομικά λάθη στην άμυνα. Είναι απαράδεκτο να τρώμε τριάντα πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό έχει να κάνει με εμάς, όχι με τον αντίπαλο… Έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ».