Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε στο paokbc.gr για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβει αυτή η αναμέτρηση, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα μετά τον αποκλεισμό αυτό…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό και την συνέχεια…

«Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο ένας στόχος μας έχει μείνει πλέον και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω και την Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο και έτσι όπως χάσαμε το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι επενδύσαμε πάρα πολλά στο παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε θετικά για αυτό το ματς, να μας γίνει μάθημα ότι πρέπει να παλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται σε κάθε αγώνα και να μην περιμένουμε τίποτα από κανένα, αλλά μόνο ότι μπορούμε να κάνουμε με την δική μας προσπάθεια. Για αυτό δεν πρέπει να αδειάσει κανείς ψυχολογικά από αυτό το παιχνίδι, αλλά αντιθέτως πρέπει να είμαστε γεμάτοι από εδώ και πέρα, καθώς έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχουμε τα πλέι οφ. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς το αξίζαμε και αξίζουμε ακόμη περισσότερα από εδώ και πέρα».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο…

«Ξεκινάμε έχοντας μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μία πολύ ικανή ομάδα, με ικανούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν το έχει δείξει ως τώρα, γιατί έχασε πάρα πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα και έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και εμείς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη η σοβαρότητα. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για την βαθμολογία».

Για την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι Κυπέλλου…

«Νομίζω ότι ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα, θα την χαρακτήριζα σταθμό, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Είχε άψογη συμπεριφορά, μας στήριξε με τρομερό τρόπο. Ίσως εγώ προσωπικά να μην έχω δει καλύτερη κερκίδα σε αγώνα μας στο μπάσκετ. Και θα μου άρεσε να υπήρχε αυτή η εικόνα σε κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να μας στηρίξει και εμείς με την προσπάθειά μας να τους δώσουμε χαρά».