Παρά τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., Σούλης Μαρκόπουλος δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Κ.Α.Ο. Δράμας:

“Ηταν ένα φιλικό και θέλαμε να δούμε διάφορα σχήματα και ορισμένα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σε κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι ακόμη είμαστε μακριά και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε. Εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες επιθετικά και μας βγήκαν και στην άμυνα στο ξεκίνημα. Εχουμε ακόμη φιλικά παιχνίδια και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε” τόνισε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος κι απάντησε σε ερωτήσεις.

“Εμφανίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη κάποια πράγματα, ενώ οι νέοι παίκτες που ήρθαν θέλουν κι άλλο χρόνο. Μας βγαίνει και η κούραση. Καμιά ομάδα δεν θα είναι έτοιμη τότε (για το ντέρμπι με τον Άρη), αν δεν περάσουν δύο μήνες με πρωτάθλημα δύσκολα κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη” δήλωσε για τις αδυναμίες της ομάδας του και το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ τέλος αποκάλυψε τα χαρακτηρισιτκά που θέλει να έχει ο ψηλός, που αναζητάει:

“Θέλουμε να παίζει καλή άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ, να τραβάει έξω την άμυνα του αντιπάλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο παίκτης να έχει κάποιο μέγεθος”.

Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μας βγαίνει και η κούραση γιατί κάναμε διπλές προπονήσεις. Απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι το ματς με τον Αρη πρέπει έτσι κι αλλιώς να είμαστε έτοιμοι, πόσο μάλλον τώρα που είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να παρουσιαστούν και τα νέα παιδιά και ειδικότερα ο Κούπερ, ο οποίος έχει ταλέντο, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα και αυτό θέλει χρόνο” ανέφερε ο Γιώργος Δέδας και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

“Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα, βγάζουμε κάποιες φάσεις τις οποίες δεν τελειώνουμε αλλά αυτό οφείλεται στην κούραση που έχουμε. Στα επίσημα ματς αυτό δεν θα υπάρχει” πρόσθεσε για τις διαφορές της περσινής ομάδας με τη φετινή και συνέχισε: “Μία ομάδα που έχει ταλέντο πρέπει να παίζει γρήγορα, για να αρέσει στον κόσμο. Ετσι έκανε και το Ρέθυμνο και η συνταγή αυτή πέτυχε”.