Την τελευταία του προπόνηση εν Ελλάδι, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Καντού στην Ιταλία, μετρώντας ωστόσο επιπλέον απώλεια. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ταλαιπωρήθηκε σήμερα από ίωση, και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που προηγείται του ταξιδιού στη γειτονική χώρα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Eurocup.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ωστόσο, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς το πρόβλημά του δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, προκειμένου να απουσιάσει από τον… τελευταίο ευρωπαϊκό χορό του “Δικεφάλου του Βορρά”. Η αποστολής θα αναχωρήσει αύριο, νωρίς το πρωί (6:35), από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί μέσω Αθήνας, 4.5 ώρες περίπου αργότερα, στο Μιλάνο. Από εκεί, θα ταξιδέψει οδικώς μέχρι το Καντού, ενώ οι δύο προπονήσεις του στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα γίνουν το βράδυ της ίδιας μέρας (21:00), καθώς και το πρωί της Τετάρτης (12:00).

Η επιστροφή στη συμπρωτεύουσα θα είναι ίδια, με αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στις 17:00 της Πέμπτης. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, πάντως, θα βρεθούν και οι Δημήτρης Χαριτόπουλος, Έντι Σιναντίνοβιτς.