Χωρίς τους Βασιλειάδη, Σχορτσανίτη και Τέπιτς ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τρίτης (19/01, 19:00) με την Όλντενμπουργκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Last-32 του Eurocup. Από Δευτέρα (18/01) θα διατίθενται τα εισιτήρια, κάλεσμα στήριξης προς τους φίλους της ομάδας από την ΚΑΕ.

Μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της ΑΕΚ, οι “ασπρόμαυροι” καλούνται να γυρίσουν τον διακόπτη, καθώς την Τρίτη (19/01) ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Όλντενμπουργκ για το Last-32 του Eurocup.

Έτσι, λοιπόν, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του, πραγματοποίησαν προπόνηση την Κυριακή (17/01), μία μέρα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από αυτή, απουσίασαν οι Κώστας Βασιλειάδης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Μιλένκο Τέπιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο αναμένεται να συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα της Δευτέρας (18/01). Νωρίτερα, είχε προηγηθεί προβολή βίντεο για την ανάλυση της προσεχούς αντιπάλου του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Τα εισιτήρια και η έκκληση της ΚΑΕ

Παράλληλα, τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Όλντενμπουργκ θα διατίθενται από τη Δευτέρα (18/01), ενώ τα φθηνότερα κοστίζουν 10€, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ.

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (18/1) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena για την 3η αγωνιστική των «32» του Eurocup.
 
Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρόκριση και η παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας στο «Παλατάκι» είναι απαραίτητη.», αναφέρεται μεταξύ άλλων, με την ΚΑΕ να απευθύνει κάλεσμα στήριξης στους φίλους της ομάδας.

‘ÀÌ Ä¹Â 11:00 Ä¿ ÀÁɯ Ä·Â ”µÅÄ­Á±Â (18/1) ºÅº»¿Æ¿Á¿Í½ ı µ¹Ã¹Ä®Á¹± ³¹± Ä¿½ ±³Î½± Ä¿Å  ‘Ÿš ¼µ Ä·½ EWE Baskets Oldenburg À¿Å ¸± ´¹µ¾±Ç¸µ¯ ÃÄ¿ ” ±»±Ä¬º¹” Ä·½ ¤Á¯Ä· (19/1 ÃĹ 19:00) #pamepaok

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016