Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ–Άρης που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 και ώρα 7μ.μ. για την 20η αγωνιστική της Basket League, ενημερώνει και διευκρινίζει τα εξής:

1.Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής, οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά (10π.μ. – 6μ.μ.) από το PAOK Sports Arena και online από το Internet, μέσω viva.gr και omadanet.gr

2.Θα εκδοθούν ελάχιστες και μόνο οι απολύτως απαραίτητες προσκλήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ., Π.Σ.Α.Τ., Ε.Σ.Α.Κ.Ε.)

3.Είναι απαραίτητη η υποδειγματική συμπεριφορά όλων, για να μην παρεμποδιστεί από κανέναν η μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Οι αυτονόητες αυτές διευκρινίσεις είναι και απαραίτητες, γιατί πάμε ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα.