Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, νικώντας και τον Ίκαρο Καλλιθέας εκτός έδρας με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως… όπλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι η άμυνα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως στο τέλος θα κάνει απολογισμό…

Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, αλλά και στο ιατρικό επιτελείο που μας έκανε να έχουμε τον Παπαδόπουλο και τον Χαραλαμπίδη. Όπλο μας ήταν η άμυνα και με εξαίρεση την δεύτερη περίοδο, ελέγξαμε πλήρως το ματς. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πάνω απ’ όλα. Μια νίκη σου δίνει τελείως διαφορετική ευεξία. Θα δούμε στο τέλος τον απολογισμό. Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι τόσο πολύ γεμάτα και οι τραυματισμοί μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση από την μια μέρα στην άλλη”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: “Είχαμε να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και τους τραυματισμούς που προέκυψαν. Με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο και το τέλος του ματς ήμασταν κακοί, αλλά από κει και πέρα παίξαμε καλό μπάσκετ. Ξέραμε ότι ο Ίκαρος είναι ποιοτική ομάδα, ότι δεν θα τα παρατήσει. Δεν σταματήσαμε τους Γκίμπσον-Κυρίτση, αλλά τα καταφέραμε με όλους τους άλλους. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον ΚΑΟΔ, που μπορεί να έχασε, αλλά έχει καλή ομάδα”.