Μπορεί ο Ιωνικός να πέτυχε μια μεγάλη νίκη εν’ όψει της υπόθεσης παραμονής απέναντι στον ΠΑΟΚ, εντούτοις το περιστατικό που ξεχώρισε ήταν ο θερμός διαπληκτισμός μεταξύ Βαγγέλη Μάντζαρη και Άρη Λυκογιάννη.

Συγκεκριμένα, στο τέταρτο δεκάλεπτο ο playmaker του Ιωνικού γύρισε και μίλησε έντονα στο διαιτητή. Εκείνη τη στιγμή, ο Λυκογιάννης επενέβη στο διάλογο απαντώντας ουσιαστικά στο Μάντζαρη. Αμέσως, Μάντζαρης και Λυκογιάννης είχαν έντονο διάλογο μεταξύ τους με υβριστικές εκφράσεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει μια πολύ άσεμνη και άσχημη χειρονομία στο πρώην παίκτη του. Στη σύγκρουση αυτή, μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι αλλά και ο πρόεδρος του Ιωνικού Γιάννης Κυριακόπουλος ο οποίος βρισκόταν μάλιστα εκτός γηπέδου.

Το επεισόδιο έληξε με τον βοηθό πλέον του Ιωνικού κόουτς Λίβανο να αποβάλλεται και τους δύο πρωταγωνιστές να μοιράζονται από δύο τεχνικές ποινές.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό φανερώνει και τις κακές σχέσεις που υπήρχαν ανάμεσα σε Μάντζαρη και Λυκογιάννη από την περυσινή τους συνεργασία στον ΠΑΟΚ.