Νωρίς το πρωί και λίγο προτού η αποστολή του ΠΑΟΚ πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ο Josh Carter έριχνε μία ματιά στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το break και ο Αμερικανός φόργουορντ, προσπαθούσε να εντοπίσει τα λάθη που έγιναν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, αλλά και την δική του απόδοση, από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και ο χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (13/5 στις 20:00) είναι ελάχιστος.

Δείτε τι δήλωσε ο Josh Carter:

«Είναι πολύ σημαντικό να να ξεχάσουμε αμέσως τον πρώτο αγώνα και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο δεύτερο παιχνίδι (13/5, 20:00)», δήλωσε ο Αμερικανός παίκτης του Δικεφάλου. Πλέον βέβαια η πίεση έχει μεταφερθεί στην πλευρά του ΠΑΟΚ, όπως επισήμανε και ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς είναι απαραίτητο να κερδίσει την ΑΕΚ γα να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο αγώνα. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι παίκτες, όπως εγώ, δεν παίξαμε όσο καλά χρειαζόταν ώστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να συνεχίσουμε για τον δεύτερο αγώνα με τη σωστή νοοτροπία και να πιστέψουμε ότι θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Ο Josh Carter μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά κι αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα για να φτάσει στο 1-1! #TogetherWeRiseUp

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021