Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον Nick Gallis Hall από τον Άρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε πολύ σκληρά και δυνατά και πηρέ τη νίκη. Δεν κάναμε πολλές φορές τα φάουλ που έπρεπε και αυτό ίσως επηρέασε το παιχνίδι. Όμως πρόκειται για έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Υπάρχει αυτή η περίεργη κατάσταση με τους αγώνες. Είναι αδιανόητο να γίνονται αγώνες συνεχόμενοι λες και είναι πλέι οφ. Είχαμε ταξίδι ενδιάμεσα και πίεση από την άλλη για τον αγώνα με τον Άρη. Είδατε τις μάχες που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτά οδηγούν στην κούραση. Όμως έπρεπε να είχαμε δει καλυτέρα κάποιες φάσεις.

Χάσαμε δεκατρία στην πρώτη περίοδο και τρία ως το τέλος. Χάσαμε όμως ένα σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ. Ωστόσο, πιστεύω, δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Η ομάδα όπως είδατε ήταν πολύ δυνατή.

Όλες οι ομάδες εκτός, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ είναι ισοδύναμες με μας. Είναι φυσιολογικό να πάει εκεί η διάφορα, στον πόντο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας”.

Ο Χρήστος Σαλούστρος εκ μέρους των παικτών τόνισε:

“Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημαντικό ήταν το διάστημα όπου ο Άρης πήρε διαφορά στο σκορ και εκεί δύσκολα γύριζε το παιχνίδι. Ο Άρης ήταν πιο τυχερός σε κάποιες στιγμές και έτσι κέρδισε. Ήταν μία διαφορά τριών-τεσσάρων πόντων που δύσκολα καλύπτονται. Παίρνω τις ευθύνες μου για κάποια σουτ που ήταν κρίσιμα και τα έχασα.

Είμαστε επαγγελματίες. Δύο παιχνίδια την εβδομάδα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και για αυτό ήμαστε στον ΠΑΟΚ”.