Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη(9/12, 19.00) την Άβτοντορ στην “PAOK Sports Arena” στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Eurocup, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά”, Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, αρχικά στάθηκε στην εξαιρετική φόρμα που διανύουν οι Ρώσοι, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι, προκειμένου να πάρει η ομάδα του την πολύτιμη νίκη, θα χρειαστεί να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα, έχει υψηλό τέμπο στο παιχνίδι της και προσπαθεί να φτάσει σε υψηλά σκορ. Γνωρίζουμε ότι μια νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στους ’32’ του Eurocup και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να πάρει τον έλεγχο αλλά και να έχει πολλή ενέργεια από το ξεκίνημα του αγώνα”.