O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Δυετέρα(14/12, 17.30) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ούρος Ντούβνιακ, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στο γεγονός πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα χρειαστεί να δώσει 3 αγώνες μέσα σε 6 ημέρες, τονίζοντας πάντως, πως το μυαλό της ομάδας βρίσκεται μόνο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Aναλυτικά όσα έγραψε:

“Και τώρα το παιχνίδι που είχε αναβληθεί. Ο λόγος που οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δύο εβδομάδες ξεκούρασης και μπορεί ο καθένας να πάει σπίτι του. Υπάρχει Θεός για τους άλλους, υποθέτω. Είναι η αρχή της πιο μεγάλης εβδομάδας, γιατί θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες. Για την ώρα, το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο ρόστερ τους. Είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά θα πάμε για να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη. Δείξαμε άλλωστε σε αρκετά παιχνίδια ότι μπορούμε. Μπορεί να συμβεί, όμως, μόνο εάν έχουμε συγκέντρωση για σαράντα λεπτά, παίζοντας σκληρά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση.

Φυσικά και είναι μια ευκαιρία να δω μερικούς φίλους μου, όπως ο Ραντούλιτσα, o Γιάνκοβιτς και ο Σκορδίλης (ο μεγαλύτερος θαυμαστής του blog μου). Προσπαθώ από οτιδήποτε να παίρνω το καλύτερο κι από αυτή την κατάσταση νομίζω ότι είναι το γεγονός πως αυτές οι επτά ημέρες θα περάσουν γρήγορα. Που σημαίνει ότι θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στο επόμενο καλοκαίρι”.