O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας (7/10, 20:15), ωστόσο στην σημερινή προπόνηση απουσίαζαν δύο παίκτες. Για την ακρίβεια δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα του “Δικεφάλου του Βορρά” ο Σταύρος Σχίζας (τραυματισμός στην γάμπα), που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά και ο Laurynas Beliauskas  (ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού), ο οποίος μάλιστα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου για την 1η αγωνιστική της Basket League. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 20:15 στο PAOK Sports Arena, αποτελεί τον πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα της ομάδας μας, που από τα μέσα του Οκτωβρίου θα μπει και στη διαδικασία των αγώνων του Basketball Champions League.

Με ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει το απόγευμα, ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική, έχοντας όμως και δύο απουσίες σε όλη αυτή την διαδικασία.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Σταύρος Σχίζας, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας Ιωσήφ Γαβριηλίδη και με την ελπίδα ότι θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε και ο Laurynas Beliauskas, λόγω ενοχλήσεων στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται με μία προπόνηση την Τετάρτη (4/10).