Ο Φώτης Τακιανός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το βάθος του ρόστερ, προκειμένου να αντεπεξέλθει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια τα οποία απαιτούν μεγάλη ένταση κι ενέργεια. Από εκεί κι έπειτα ανέφερε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν στο δυναμικό τους πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ επεσήμανε ότι η σεζόν θα είναι πολύ απαιτητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερων συνθηκών. Ερχόμαστε από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι χθες, σήμερα έπρεπε να προετοιμαστούμε από νωρίς. Είμαστε μια ομάδα χωρίς τόσο βαθύ ρόστερ, που δεν μπορεί να παίζει back-to-back και να είναι όπως πρέπει. Η επιτυχία από τη συμμετοχή μας στο Super Cup είναι οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα που βγάλαμε. Έστω και με αυτή τη διαδικασία μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πώς να χειριστούμε τα πράγματα. Υπάρχουν απαιτήσεις σε αυτές τις ομάδες. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να αναγνωρίζουμε σε τι λίγκα παίζουμε.

Θέλω να σταθώ στην ομαδική διαδικασία. Όταν ξεχωρίζει ένας παίκτης σημαίνει πως λειτουργείς ομαδικά. Ξεχωρίσαμε κάποια στοιχεία του όταν τον πήραμε, βρίσκεται σε μία εξέλιξη. Το ζητούμενο είναι αν η δική του καλή απόδοση θα κάνει καλύτερη την ομάδα μας. Είναι μια απαιτητική σεζόν. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους».