Ο Εlston Turner ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη φετινή χρονιά, βιώνοντας στη Θεσσαλονίκη μια εκ των καλύτερων σεζόν του από το 2013, όταν πήρε την απόφαση να αφήσει τις ΗΠΑ και να μετακομίσει στην Ευρώπη και την Ιταλία.

Ο 31χρονος guard θέλησε να ευχαριστήσει μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόσο τους συμπαίκτες και τους προπονητές του όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους δεν είχε την τύχη να τους βιώσει από πολύ κοντά εξαιτίας των μέτρων για την εξάλειψη του κορονοϊού,

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

 

«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε μία ιστορική ομάδα. Από τους ανθρώπους στο γραφείο Τύπου, τους προπονητές και γυμναστές, εκτιμώ όλα όσα κάνατε για μένα!

Αν κι η πανδημία επηρέασε τη συνολική εμπειρία, θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Νιώσαμε την αγάπη και την υποστήριξη ακόμη κι αν δεν μπορούσατε να είστε στα παιχνίδια. Ειλικρινά είστε οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν.

Προς τους συμπαίκτες μου, είναι ευλογία να περάσω αυτή τη χρονιά μαζί σας. Μετατρέψαμε μια ομάδα σε μία οικογένεια που θα κρατήσουμε για μια ζωή. Δε θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού.

Σας αγαπώ όλους παιδιά.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

 

Συνολικά, μέτρησε 11 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 23 αγωνιστικά λεπτά σε 22 εμφανίσεις στη Basket League, την ίδια στιγμή που σούταρε με 50% εντός πεδιάς, 42% από το τρίποντο και 72% από τη γραμμή των βολών.

 

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elston Turner Jr. (@ph0neh0me31)

Tags:
ΠΑΟΚ