Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετα την ήττα που γνώρισε η ομάδα του απο το Ρέθυμνο δήλωσε στην συνέντευξη τύπου, ότι η αστοχία απο την γραμμή της φιλανθρωπίας στέρησε απο την ομάδα του την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Είχα πει ότι οι ομάδες είναι ισοδύναμες και όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα πάρει τη νίκη. Αυτό και έγινε σήμερα. Εμείς ήμασταν άστοχοι στις βολές, χάσαμε 12 στο παιχνίδι, αριθμός που είναι πολύ μεγάλος για να μπορέσεις να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έγινε πλέον το 1-1 και το τρίτο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδό μας θα δείξει ποιος μπορεί να προχωρήσει και να συνεχίσει στην τετράδα.

Ενώ απο την πλευρά του ο πρώην παίχτης του Ρεθύμνου και νύν του ΠΑΟΚ, Απόλλωνας Τσόχλας δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι των πλέι οφ, με κλειστό σκορ, κλειστές άμυνες. Ήμασταν άστοχοι στις βολές, χάσαμε πάρα πολλές και αυτό σίγουρα μας στοίχισε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην τετράδα του πρωταθλήματος».

Σταύρος Γιαννόπουλος