Το Περιστέρι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, με τον Τζίμη Κουστένη να περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, τόνισε πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά δυνατός, παρά τις απουσίες των Χάτσερ και ΜακΓκράθ.

Αναλυτικά ο Τζίμης Κουστένης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Περιμένουμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ματς στο Περιστέρι, με δύναμη, πάθος και πίεση στην άμυνα από δικής μας πλευράς. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο υπό τον Σούλη Μαρκόπουλο, που θα βρει τρόπους να καλύψει τις σημαντικές απουσίες των Χάτσερ και ΜακΓκραθ. Πάντοτε σε αυτά τα ματς ο κόσμος παίζει καταλυτικό ρόλο. Είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει τον έκτο μας παίκτη, γεμίζοντας το κλειστό ώστε να μας οδηγήσει στη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Μάντζαρης υπογράμμισε: “Για εμάς είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Μετά από σειρά κακών αποτελεσμάτων θα πρέπει η ομάδα να δείξει ότι ξυπνάει. Πρέπει να δείξουμε τη μαχητικότητα που μας διακρίνει ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια ώστε να πάρουμε τη νίκη. Όσο κι αν φαίνεται κοινότυπο, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για εμάς. Είμαστε μια άπειρη ομάδα και οι φίλαθλοι μας δίνουν τεράστια ώθηση. Αυτό περιμένουμε να γίνει και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας”.