Το Περιστέρι προέρχεται από μια βδομάδα απραξίας λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος για τα “παράθυρα” του Eurobasket 2022 και έτσι πρέπει να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει του αγώνα κόντρα στο Λαύριο για το πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Έλληνας γκαρντ του Περιστερίου, Γιάννης Αθηναίου γράφοντας ένα blog για την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τόνισε πως πρέπει να είναι σοβαροί κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, την οποία χαρακτήρισε και αρκετά “επικίνδυνη”, καθώς πιέζει πολύ στην άμυνα και βρίσκει εύκολα καλάθια στο “ανοιχτό γήπεδο”.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου:

«Μετά από μια εβδομάδα απραξίας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Eurobasket του 2022, επιστρέφουμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας μια νεανική ομάδα, όπως είναι το Λαύριο.Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αθλητικούς ξένους, πιέζει πολύ στην άμυνα και προσπαθεί να βρει εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό tranistion.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για να επιτύχουμε τον στόχο μας.Θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ψηλά στο πρωτάθλημα.Διότι, ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια την εβδομάδα που έρχεται τόσο για το Basketball Champions League με αντίπαλο την Στρασμπούρ, όσο και για το πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό».

 

 Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του Περιστερίου:

 

Ο Γιάννης Αθηναίου προειδοποιεί για τους κινδύνους του σαββατιάτικου αγώνα του Περιστερίου με το ΚΑΕ Λαύριο -…

Δημοσιεύτηκε από Peristeri B.C. στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020