Η χθεσινή προπόνηση του Περιστερίου έγινε με τον Τζίμη Κουστένη να έχει… αμερικάνικη ενίσχυση. Ο Μορίς Μουρ, βρέθηκε στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι και έκανε προπόνηση στους παίκτες της ομάδας, φέρνοντας μαζί του “λάμψη” από το ΝΒΑ. Άλλωστε ο Αμερικανός προπονητής, με ειδικότητα στην ατομική τεχνική έχει βρεθεί στους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγους αθλητές του ΝΒΑ.

Σε ότι αφορά στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Τζίμης Κουστένης δήλωσε: “Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι από εκείνα που σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία και ειδικά εκτός έδρας είναι τεράστια.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση κάτι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν”.

Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος πρόσθεσε: “Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ευκαιρία για εμάς, που είμαστε μια άπειρη ομάδα, να κερδίσουμε εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας ορισμένους σπουδαίους αθλητές. Θα επιδιώξουμε να είμαστε μαχητικοί και όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται. Γνωρίζουμε πως ακολουθούν καθοριστικά ματς και πρέπει να είμαστε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας“.