Το Περιστέρι προκρίθηκε λίγες ώρες πριν στα ημιτελικά των πλέι οφ, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Περιστερίου αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και ο Γκρέι συνιστά έναν πολύτιμο παίκτη για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αμερικανός έχει κάνει εξαιρετική χρονιά και ως εκ τούτου η διοίκηση του Περιστερίου κινήθηκε ταχύτατα προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, ο 30χρονος κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός ακόμα χρόνου από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και η απάντηση του ήταν θετική. Ο Γκρέι δείχνει να απολαμβάνει την παραμονή του στη χώρα μας, ενώ δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τον σύλλογο του Περιστερίου. Ο Γκρέι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που έχει λάβει από τον προπονητή του, ενώ η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται να είναι ικανοποιημένη από την έως τώρα απόδοση του.

Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό άλλωστε. Ο Γκρέι είναι βιονικός, έχοντας αγωνιστεί και στα 29 παιχνίδια της ομάδας του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι οφ. Μετράει 13 πόντους με 54% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, μαζεύει 2.4 ριμπάουντ και μοιράζει 1.9 ασίστ μέσο όρο σε τριάντα λεπτά συμμετοχής στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Έτσι, οι γρήγορες κινήσεις της διοίκησης του Περιστερίου είχαν ως αποτέλεσμα την ανανέωση της συνεργασίας του Αμερικανού γκάρντ με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων για έναν ακόμα χρόνο.