Εντυπωσιασμένος από την συμπαράσταση του κόσμου του Περιστερίου και κυρίως των οργανωμένων (Fentagin) στον αγώνα με Ολυμπιακό, δήλωσε ο Αντώνης Μάντζαρης. Ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο είναι ανεπανάληπτο. Σε κάθε ματς είναι όλο και περισσότερος και μας υποστηρίζει θερμά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Είμαστε μια νέα ομάδα και παίζει σπουδαίο ρόλο η στήριξη των φιλάθλων μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια ώστε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία”.

Για την μονομαχία με τον αδελφό του Βαγγέλη: “Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που βίωσα χθες, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Αντιμετώπισα τον Βαγγέλη ως έναν από τους αντιπάλους μου και όχι ως αδερφό μου. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τον κερδίσω κιόλας. Δεν πειράζει όμως. Οψόμεθα…”

Για το επόμενο ματς με Ίκαρο: “Παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Ωστόσο, δεν μένουμε εδώ. Από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το ματς με τον Ίκαρο, ώστε να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Περιστέρι εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο: “Οι FENTAGIN ήταν και πάλι συγκλονιστικοί, αφού δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την ομάδα μας, ενώ απίστευτη ήταν και η υποστήριξη των απλών φιλάθλων του Περιστερίου. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και γονείς με τα παιδάκια τους απάρτιζαν τη σύνθεση της κερκίδας του “Ανδρέας Παπανδρέου” στο χθεσινό ματς με τους “ερυθρόλευκους”. Η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να σας ευχαριστήσει όλους και να σας καλέσει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα μας στη συνέχεια των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της A1″.