Μπορεί οικονομικά να διέρχεται κρίσης, πλην όμως μεταγραφές κάνει το Περιστέρι. Όχι, πως το γεγονός αυτό συνιστά είδηση στο δύσμοιρο ελληνικό μπάσκετ. Η αθηναϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου. Πρόκειται για τον τρίτο παίκτη, που φορά την “πριγκιπική” φανέλα στο “λίφτιγκ” που επιχειρήθηκε εσχάτως, μετά τους Σμους Πάρκερ και Τζόναθαν Μίτσελ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι: “Το πρωτάθλημα της Α1 μπαίνει στην τελική του ευθεία και το Περιστέρι είναι αποφασισμένο να κρατηθεί στην κατηγορία.
Έτσι, μετά τους Σμους Πάρκερ και Τζόναθαν Μίτσελ προχώρησε στην απόκτηση και του Γιώργου Γαλιώτου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο καθοριστικής σημασίας κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα (31/3, 15:00).

Ο Γιώργος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 13/10/1986, έχει ύψος 2,09μ. και καλύπτει τη θέση του σέντερ. Την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ηλυσιακό. Τη φετινή σεζόν και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της βουλγαρικής Βάρνα, έχοντας 9 πόντους και 9,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που επέστρεψα στην Ελλάδα και ειδικά για λογαριασμό του Περιστερίου”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου, ο Γιώργος Γαλιώτος και συνέχισε: “Δεν πρόκειται για απλή ομάδα αλλά για μια οικογένεια. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια άψογη συνεργασία με τους νέους μου συμπαίκτες και τον κ. Κουστένη. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει το στόχο της παραμονής. Έχουμε τρία ματς στην έδρα μας και μπορούμε να τα κερδίσουμε, έχοντας βέβαια την υποστήριξη του κόσμου μας. Γνωρίζω τη δυναμική των φιλάθλων του Περιστερίου αφού έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο “Ανδρέας Παπανδρέου” ως αντίπαλος. Ανυπομονώ να τους έχω στο πλευρό μου».

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων των μελών της ομάδας προγραμματίστηκε ακόμη ένα δείπνο, για αύριο, σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Μπουρνάζι.