Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι στην πόρτα της εξόδου από το Περιστέρι. Σενάρια ανέφεραν ότι ο πολύπειρος σέντερ ενημέρωσε την διοίκηση του Περιστερίου ότι αποχωρεί από την ομάδα!

Οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν αποφασισμένοι να το παλέψουν και να τον μεταπείσουν, αλλά πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μπουρούσης θέλει να φύγει.

Η προσπάθειά των ανθρώπων του συλλόγου αναμένεται να συνεχιστεί, αλλά φαίνεται πως ο έμπειρος ψηλός εμμένει στην απόφασή του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέραν ότι την Πέμπτη (11/3) η ομάδα θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον Μπουρούση. Την ημέρα εκείνη αναμένεται να υπάρξει νέα συζήτηση του Γιάννη Μπουρούση με τον Γιώργο Πανταζόπουλο, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει τον έμπειρο παίκτη να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα.

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το γιατί ο Μπουρούσης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη ομάδα. Κάποιες πληροφορίες πάντως, ανέφεραν ότι ο πολύπειρος σέντερ δεν έχει θέμα με τον προπονητή του, Σωτήρη Μανωλόπουλο ή με την διοίκηση.

Οι Περιστεριώτες πάντως, δεν θέλουν να μείνει κενή μια θέση στην ομάδα αν ο Μπουρούσης τελικά αποχωρήσει και ίσως εκεί να κολλάνε και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα και ανέφεραν ότι ο σύλλογος έχει στο στόχαστρο τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος δείχνει να φεύγει από τον Ηρακλή.

Κάποια άλλα σενάρια ανέφεραν ότι θέμα υπάρχει και με τον Crockett ο οποίος μάλιστα θα μείνει ένα διάστημα εκτός δράσης, καθώς θα κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.