Παρελθόν από το Περιστέρι αποτελεί από σήμερα ο Στέφανος Κιουριτζόγλου. Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με Ηλυσιακό, αν η “επόμενη ημέρα” της εταιρίας συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο, αλλά ο κ. Κιουριτζόγλου ήταν κατηγορηματικός: “Όχι”!

Ο κ. Κιουριτζόγλου ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας για το Περιστέρι και αρνήθηκε να μιλήσει με ονόματα για όσους ευθύνονται για παλαιά “αμαρτήματα”. Ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε: “Θεωρώ, ότι  κάτι δεν έκανα καλά και η ομάδα έφτασε εδώ. Δεν θα ρίξω ευθύνες. Ο σύλλογος πρέπει να έχει συνέχεια. Τους τρόπους θα πρέπει να τους αναζητήσουν και αυτοί που ήταν κοντά και αυτοί που απείχαν Δεν έχει το πολυτέλεια να διώχνει ανθρώπους το Περιστέρι. Ως άνθρωπος που έχει τον θεσμό προέδρου εδώ και τρία χρόνια θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε με επιτυχία ένα δύσκολο και ακατόρθωτο έργο, με απλήρωτους παίκτες, οι οποίοι φέτος έγιναν άνδρες. Τους βγάζω το καπέλο. Δυστυχώς, ο μουτζούρης έμεινε στα χέρια μου και είμαι υποχρεωμένος να το υποστώ από στιγμή που αποφάσισα να αναλάβω την θέση αυτή. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που στήριξαν με με διακριτικότητα την προσπάθειά μας. Ευχαριστώ όλους ανθρώπους, που στάθηκαν δίπλα μας. Τζίμη (Κουστένη) σ’ ευχαριστώ πολύ“.

Για την επόμενη ημέρα: “Για το ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα, θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση. Πρέπει να σας πω ότι στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς, ακούστηκε από χείλη κάποιων για το άρθρο 99. Η απάντησή μου όσο διαθέτω ακόμα την θέση  του προέδρου είναι ότι δεν θα ανεχθώ… ιδιωτικός υπάλληλος να φάει λεφτά από ένα εργαζόμενο. Πρέπει  από κοινού να υπάρξει μια σοβαρή απόφαση και ξεκάθαρη. Δεν θα ήθελα να ληφθεί υπ΄ όψιν για την όποια απόφαση η δική μου κατάσταση. Θα υποστώ τις συνέπειες αφού ανέλαβα μια υποχρέωση. Ο Στέφανος Κιουριτζόγλου αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα. Δεν έχω μάθει να ρίχνω πίθηκο στους άλλους. Η κοινωνική προβολή μετά το 2004 έπαψε να υπάρχει στο Περιστέρι. Ο επιχειρηματικός κόσμος δεν στάθηκε δίπλα μας ποτέ”.