Το Περιστέρι δίνει αγώνα do or die αύριο (26/1, 19:30) στην Λετονία με την VEF Riga. Η ομάδα της δυτικής όχθης θέλει τη νίκη τουλάχιστον με 4 πόντους διαφορά ώστε να περασει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι δεν είναι και στα… ντουζένια του, είναι σε διαδικασία απόκτησης ομοιογένειας, καθώς έχει αλλαγές στο ρόστερ του, ενώ μέσα σε όλα οι δυο νέοι ξένοι του, Gutierrez και  Woodard δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση, καθώς αποκτήθηκαν πρόσφατα. Κανονικά πάντως, ταξίδεψαν με την αποστολή στην Λετονίοα ο Ryan Harrow και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε για τον αυριανό do or die αγώνα και τόνισε ότι η ομάδα είναι σε… περίεργη φάση, αλλά δεν έχει δικαίωμα να χαλαρώσει ούτε δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:

Αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής, προκειμένου να κερδίσουν με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά τη VEF Ρίγα στην Λετονία την Τρίτη (26/1, 19:30, ΕΡΤ 3) είναι στο Περιστέρι, ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με την Ρίγα τους Gutierrez και Woodard, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ κανονικά ταξίδεψαν με την αποστολή ο Ryan Harrow και ο Γιάννης Μπουρούσης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας βρίσκει σε μια περίεργη φάση. Οι δύο ξένοι που αποκτήθηκαν (Gutierez και Woodard) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο Μπουρούσης και ο Harrow θα παίξουν χωρίς να έχουν κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην τελική είναι ένα παιχνίδι όπου το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι η τακτική. Το πιο σημαντικό είναι ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα παίξει πιο σκληρά», δήλωσε ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Και το πιο σημαντικό είναι ποιος θα καταφέρει να αντιδράσει καλύτερα κάτω από την πίεση. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο».