Δύο σερί ήττες μέσα στο γήπεδό του, είναι πολλές για το φετινό, φιλόδοξο Περιστέρι. Αυτό επισημαίνει και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της ομάδας δύο ημέρες πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Μεσολόγγι (15/11, 17:00), πάλι στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

«Είναι ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς έχουμε αλλαγή προπονητή, είναι δύσκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στην χρονιά. Το Μεσολόγγι έρχεται από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια. Διαθέτουν πολύ καλή ψυχολογία, έχουν έναν ικανό προπονητή και ένα σύνολο πολύ αθλητικό, δουλεύουν πολύ καλά και κοιτάζουν να πάρουν το 100% μπαίνοντας στο γήπεδο από τον καθένα», τονίζει ο αρχηγός του Περιστερίου.

«Εμείς αντίθετα ερχόμαστε από δυο κακές ήττες με την ΑΕΚ και την Riga για το Basketball Champions League, όπου δεν παίξαμε τόσο καλά. Το καλό είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και ευελπιστώ ότι οι δυο αυτές ‘σφαλιάρες’ που φάγαμε θα μας ξυπνήσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο διεθνής φόργουορντ.

ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ, PETTEWAY

Στο ματς με το Μεσολόγγι θα κάνει το ντεμπούτο του ο Αργύρης Πεδουλάκης, που αντικατέστησε τον Νίκο Παπανικολόπουλο στην τεχνική ηγεσία και έκανε σήμερα (13/11) την πρώτη του προπόνηση στο Περιστέρι. Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χρήστο Σαλούστρο και τον Terran Petteway, που είναι εκτός μάχης, λόγω τραυματισμού.

Στο μεταξύ, σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν πριν από τη σημερινή προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου εν όψει του αγώνα της Κυριακής (15/11) με το Μεσολόγγι BAXI στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».