Πίστη για νίκη στον “τελικό” του Σαββάτου με τον με τον Άρη (20/4, 16:00) επικρατεί στις τάξεις του Περιστερίου, όπου άπαντες περιμένουν το “Ανδρέας Παπανδρέου” να γεμίσει από κόσμο.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στο peristeribc.gr ο Τζόναθαν Μίτσελ, ο οποίος ανυπομονεί να παίξει ξανά μπροστά στο κοινό των “κυανοκίτρινων”.
“Προετοιμαζόμαστε εντατικά για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Παρότι προερχόμαστε από ήττα στη Ρόδο έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε μια “γροθιά” και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”, τόνισε αρχικά και συνέχισε: “Πιστεύω πως σε ένα γεμάτο γήπεδο δεν γίνεται να χάσουμε. Η συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα με την Καβάλα ήταν συγκλονιστική και ελπίζω το Σάββατο να είναι ανάλογη ή και ακόμη μεγαλύτερη”.

Στα αγωνιστικά, επέστρεψαν σήμερα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης οι Γιώργος Γαλιώτος και Αντώνης Μάντζαρης έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις σε αγκώνα και καρπό αντίστοιχα.

Το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει: “Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE (Μου αρέσει) στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook (Γ.Σ. Περιστερίου-ΚΑΕ Περιστέρι) και στη φωτογραφία με τον κόσμο μας στο ματς με την Καβάλα, ώστε να μπείτε στην κλήρωση για τις 20 διπλές προσκλήσεις για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη (20/4, 16:00), προσφορά της ΚΑΕ Περιστέρι”