O Σμους Πάρκερ ήλθε… Το basketblog.gr και ο υπογράφων δικαιώθηκαν για την καθημερινή αρθρογραφία, που αφορά στο Περιστέρι. Ενίοτε απαιτείται “να ευλογεί κανείς τα γένια του” για πολλούς και διαφόρους λόγους. Επιστρέφουμε στο προσκήνιο λοιπόν… Ο Αμερικανός σκόρερ έφτασε χθες και θα ενισχύσει τους “πρίγκιπες” στην προσπάθεια για την σωτηρία.

Το δελτίο Τύπου τηε ΚΑΕ αναφέρει: “Στην Αθήνα αφίχθη σήμερα το απόγευμα για λογαριασμό του Περιστερίου ο Σμους Πάρκερ. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Κώστας Κώτσης και οι δύο εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, Ισίδωρος Κούνουπας και Βασίλης Κούρος. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας www.peristeribc.gr εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στη χώρα μας και την αισιοδοξία του πως το Περιστέρι θα πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το Περιστέρι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό που έχει πολύ πάθος και γνωρίζει μπάσκετ”, τόνισε και κατέληξε: «”ισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνουμε στην κατηγορία και για την επίτευξη αυτού του στόχου θα δουλέψω σκληρά”.