Το Περιστέρι ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς (19/5) με τον Ηλυσιακό που θα κρίνει το μέλλον του στην Α1 και ο Τζίμης Κουστένης φρόντισε να ανεβάσει σήμερα το ηθικό των παικτών του ενόψει της μάχης με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ώρα που όλοι περιμέναμε ήρθε! Εσεις με την ικανότητα, την ψυχή και την καρδιά σας, έχετε καταφέρει τόσα πολλά. Μάχεστε με αξιοπρέπεια και καταφέρατε να κερδίσετε το σεβασμό και το θαυμασμό όλων. Ηρθε η ώρα να αποδείξετε σε όλους αυτούς που στοιχημάτιζαν ότι οι 2 νίκες θα ήταν το ταβάνι, πόσο λάθος έκαναν. Γιατί δεν σας υπολόγιζαν. Γιατί σας υποτίμησαν και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στον αθλητισμό…

Παιδιά, όλα τα μάτια της μπασκετικής Ελλάδας θα είναι πάνω σας. Ολοι θα παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα. Όχι μόνο οι 2.500 φίλαθλοι που έρχονται και μας στηρίζουν στους τελευταίους αγώνες. Ολο το Περιστέρι! Όλη η μπασκετική Ελλάδα! Και όλοι θα θυμούνται για χρόνια αυτόν τον αγώνα.

Και εσείς θα είστε οι ήρωές μας! Τα παιδιά που σε μια νύχτα έγιναν άντρες. Aντρες που ξέρουν να παλεύουν για την ζωή τους. Και η ζωή παιδιά θέλει καθημερινό αγώνα. Για όλα… Στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά… παντού. Και αυτός ο αγώνας θα αλλάξει τη ζωή σας! Θα σας δώσει τέτοια δύναμη και αυτοπεποίθηση για το μέλλον, που δεν φαντάζεστε!

Κλείστε σας και μην αφήσετε κανέναν άσχετο, πονηρό, κατευθυνόμενο να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο με κουτσομπολιά και ψιθύρους που αρμόζουν σε κοριτσάκια! Άδικος κόπος. Σε εμάς δεν περνάνε τέτοιες τακτικές”, ανέφερε ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” στους παίκτες του πριν αρχίσει  η προπόνηση ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν ακολούθως ο αρχηγός του Περιστερίου, Αλέκος Πέτρουλας, όσο και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Κώστας Κώτσης, οι οποίοι επισήμαναν με την σειρά τους την σημασία της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό.