Στα τέλη του Ιούνη (29/6) ο Μιχάλης Πολυτάρχου είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με το Περιστέρι και ο σύλλογος είχε ανακοινώσει και επίσημα την παραμονή του πολύπειρου γκαρντ στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Από τότε πέρασαν 3 μόλις μήνες και όλα δείχνουν ότι εκείνος ο γάμος του Ιούνη δεν θα κρατήσει παραπάνω και οι δυο πλευρές θα πάνε σε διαζύγιο.

Οι «Πρίγκιπες τη Δυτικής Οχθης» δείχνουν να έχουν αποφασίσει να μη κρατήσουν τον Μιχάλη Πολυτάρχου στο ρόστερ τους. Μάλιστα το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές δείχνει να έχει αρχίσει να δρομολογείται ήδη.

Ο Πολυτάρχου που έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ και έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ήταν την περσινή σεζόν ένα από τα βασικά συστατικά της τρελής πτήσης που έκανε η ομάδα στην Α2 και την έφερε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Ο 35χρονος γκαρντ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Αν τελικά ο Πολυτάρχου αποχωρήσει τότε αυτή θα είναι η τρίτη αποχώρηση παίκτη από την ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας και μετά. Οι δυο είχαν να κάνουν με τους ξένους, καθώς αποχώρησαν οι Τζεφ Αλεν και Ιγκόρ Κέσαρ που είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι και στις θέσεις και ήρθαν οι Εντ Ντάνιελ και Μπεν Μπέντιλ.