Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό ανήκει… στο παρελθόν για το Περιστέρι καθώς η αυριανή “μονομαχία” με την Καβάλα είναι αρκετά δύσκολη, όσο και κρίσιμη για την πορεία των “κυανοκίτρινων” στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τζίμης Κουστένης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τους Καβαλιώτες τόνισε:

“Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Καβάλα βρίσκεται σε καλή κατάσταση ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, αφού έχει δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα και τη βαλκανική λίγκα. Η ψυχολογία τους είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και σίγουρα τους ευνοεί η συγκυρία. Πιστεύω πως θα γίνει ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Ενώ, από την πλευρά του, ο Αλέκος Πέτρουλας δήλωσε: “Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η Καβάλα αγωνίζεται στην έδρα της, είναι το φαβορί και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί”.