Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε δίπλα του στον πάγκο του Περιστερίου και τον Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε και το «φλερτ» δεν κατέληξε σε… γάμο. Ο «Αρτζι» εκτιμάει εξαιρετικά τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού από την κοινή τους πορεία στο τριφύλλι. Μάλιστα ο Τσαρτσαρής σκεφτόταν να αποχωρήσει από τα παρκέ το καλοκαίρι του 2012 που ο Πεδουλάκης είχε πάει στον Παναθηναϊκό μετά το πολύκροτο «αντίο» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Αρτζι», όμως, του είχε ζητήσει να μείνει και μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αποτελέσουν τις δυο βασικές κολόνες της ομάδας στη μετά – Ζοτς εποχής και ο Τσαρτσαρής το είχε δεχτεί και είχε σταθεί στο πλευρό του Πεδουλάκη.

Ετσι τώρα που ο «Τσάρτσα» έχει αποσυρθεί και έχει μετακομίσει στους πάγκους (έκανε ξεκίνημα στην Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) θέλησε να τον πάρει μαζί του και στο Περιστέρι, αλλά το όλο ζήτημα δεν έφτασε σε αίσιο τέλος.

Από την άλλη, όπως είχε αποκαλύψει το Basketblog από τις 15/6 οι δυο βασικοί συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ θα είναι οι Νίκος Παπανικολόπουλος και Γιάννης Καλαμπόκης.

Μάλιστα οι δυο παλαίμαχοι παίκτες που έχουν… μετακομίσει κι αυτοί στους πάγκους τις επόμενες ημέρες θα πάρουν τα πτυχία τους ή καλύτερα το δίπλωμα προπονητή Γ’ Κατηγορίας.