Το Περιστέρι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηλυσιακού και ηττήθηκε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με τον Τζίμη Κουστένη να έχει το μυαλό του πλέον στον αγώνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Ο Έλληνας τεχνικός δεν το βάζει κάτω και θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Τζίμης Κουστένης, υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό: “Αυτή την φορά βρεθήκαμε στην… αντίπερα όχθη. Με ένα μεγάλο σουτ, ο Στόγκλιν έδωσε το παιχνίδι στον Ηλυσιακό. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει, ούτε θα τελείωνε αν κερδίζαμε. Θα δούμε τα λάθη μας και έχουμε άλλο ένα ντέρμπι με την Ελευσίνα την επόμενη αγωνιστική. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την ατμόσφαιρα, που ήταν όπως πρέπει να είναι, με ενθουσιασμό, δίχως ακρότητες. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του, αλλά και για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης κατά του ρατσισμού”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ντουάιτ Θορν, ο οποίος τόνισε: “Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας συμπαρασταθούν και ήταν πάρα πολύ καλοί στην συμπεριφορά τους. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, θέλαμε να κερδίσουμε, παίξαμε καλά αλλά είχαμε ένα-δυο σημεία με λάθη και άστοχα σουτ και αυτά μας στοίχισαν. Ένα παιχνίδι αμφίρροπο, όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και κατέληξε να κριθεί σε δυο σουτ, ένα το έβαλαν και ένα το χάσαμε… Ξέραμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα… Αυτό είναι το μπάσκετ”.