«Tαχύρυθμα μαθήματα» κάνει ο Jordan Ford στο Περιστέρι. Ο κόουτς της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος και το τεχνικό τιμ κάνουν εντατικά μαθήματα στο νέο ξένο του συλλόγου της δυτικής όχθης, έτσι ώστε να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα συστήματα και να προσαρμοστεί σιγά, σιγά στην ομάδα. Kαι φυσικά τα εντατικά μαθήματα έχουν ως σκόπο να κάνουν τον Jordan Ford να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για το ντεμπούτο του απέναντι στην Λάρισα στην Θεσσαλία την Κυριακή (28/3) στην 19η Αγωνιστική της Basket League.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε ούτε στην σημερινή (24/3) προπόνηση στη διάθεσή του, τους Gutierrez (έχει υποστεί κάκωση αυχένα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ) και  Καράμπελα (κάκωση στο πέλμα), ενώ ο Crockett συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση (οξεία σκωληκοειδίτιδα) στην οποία υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Η ενσωμάτωση του Τζόρνταν Φόρντ στην ομάδα, αποτελεί βασικό στόχο για τον προπονητή του Περιστερίου Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που έκανε την Τρίτη (23/3) την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανοκίτρινους», κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα, προκειμένου να μάθει τα συστήματα της ομάδας και να επιτύχει την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στην Basket League, ώστε να βοηθήσει άμεσα το Περιστέρι.

Εκτός προπόνησης παρέμειναν και την Τετάρτη (24/3) ο Χόρχε Γκουτιέρες (έχει υποστεί κάκωση αυχένα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ) και ο Ζώης Καράμπελας (κάκωση στο πέλμα), ενώ ο Τζέι Κρόκετ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση (οξεία σκωληκοειδίτιδα) στην οποία υποβλήθηκε.