Το Περιστέρι ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (22/11) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο». Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε την ανακοίνωση της ομάδας. Από την άλλη, όμως, η υπόθεση Μαυροκεφαλίδη δεν δείχνει να περιορίζεται στα πλαίσια κάποιων ενοχλήσεων. Ο παίκτης και η ομάδα δείχνουν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και τίποτα δεν αποκλείεται!

Ανάμεσα στις δυο πλευρές δείχνουν υπάρχουν πολλά σύννεφα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει μπόρα.

Τα σενάρια αναφέρουν ότι η… ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν δημιουργήθηκε τώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα μετά τον αγώνα με το Μεσολόγγι την περασμένη εβδομάδα.

Ίσως η απουσία του να οφείλεται στις ενοχλήσεις. Ισως πάλι να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα το οποίο δημιούργησε μια απόσταση, η οποία δεν αποκλείεται να έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τον ερχομό του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο.

Ο «Άρτζι» και ο παίκτης ήταν μαζί στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2013-14. Τότε ο Μαυροκεφαλίδης δεν έπαιζε πολύ. Όταν η ομάδα πήρε διαζύγιο μέσα σε εκείνη τη σεζόν με τον Πεδουλάκη και ανέλαβαν το τιμόνι οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Πρίφτης  ο «Μαύρο» βρήκε και χώρο και χρόνο στην ομάδα. Και μάλιστα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η ομάδα και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ας πάμε όμως, στο σήμερα… Ανάμεσα σε παίκτη και Περιστέρι δείχνει να υπάρχει κάποιο θέμα. Το τι θα γίνει κι αν οι δυο πλευρές θα βρουν την χρυσή τομή ή θα υπάρξει οριστική ρήξη και ο παίκτης θα αποχωρήσει, θα το δείξει ο χρόνος…