Εντυπωσιασμένος από την παρουσία των φιλάθλων του Περιστερίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Ντάριν Ουίλιαμς. “Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τη στήριξη των φιλάθλων μας στον πρώτο ματς επίσημο αγώνα”, είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε: “Για εμένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ο κόσμος του Περιστερίου είναι καταπληκτικός. Μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Το θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια”.

Για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, είπε: “Πετύχαμε μια τεράστια ανατροπή. Ξέραμε πως ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και αισθάνομαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Καταλήγοντας, μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τη δική του απόδοση: “Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα υψηλό. Το αντιλήφθηκα πολύ καλά στο πρώτο επίσημο ματς. Προσωπικά δεν τα πήγα πολύ καλά, αλλά μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι. Με τη βοήθεια του κόουτς και των συμπαικτών μου, είμαι σίγουρος πως σύντομα θα δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο”.