Σε έναν αγώνα (ουσιαστικά) τελικό (Περιστέρι-Ηλυσιακός), όπου “έπεφταν κορμιά”, οι διαιτητές Χριστοδούλου, Σχινάς, Γκόντας τα πήγαν καλά. Το Περιστέρι παραπονιέται (επίσημα, ή ημιεπίσημα) ότι αδικήθηκε από το “60-40” (κυρίως του Σχινά), αλλά η ιστορία έγραψε.

Εδώ ελάχιστη σημασία -για την τύχη μίας ομάδας, που πλέον αναζητεί βηματισμό- έχει και η άποψη των μελών της ΚΕΔ. Οι Νίκος Ζαβλανός και Κώστας Κορομηλάς ήταν παρόντες χθες στο “Ανδρέας Παπανδρέου”. Αλήθεια είναι, ότι δεν γέμισαν το σημειωματάριό τους. Κάπου εκεί και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές. Αν είδαμε καλά. Και αρκετοί (ενεργοί) διαιτητές παρότι το ματς ήταν… κεκλεισμένων των θυρών.

Πάντως, και το επαναλαμβάνουμε, το Περιστέρι αποχαιρέτησε την κατηγορία υπερήφανο. Για την αγωνιστική ζημία, που υπέστη, παρότι όχι χειρότερο από τον αντίπαλό του (σ.σ. θυμίζουμε ότι το Περιστέρι χθες νίκησε!), κράτησε την αξιοπρέπειά του. Μένει να την κρατήσουν και όλοι όσοι έχουν ευθύνες για την κατάσταστή του και να θέσουν τις βάσεις για την οριστική (όχι προσχηματική) εξυγίανσή του…