Ο Covid-19 «χτύπησε» το Περιστέρι. Ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα ότι μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19 σε τεστ που έγιναν. Η ομάδα ενημέρωσε ήδη το Basketball Champions League, αλλά το αποψινό (10/11, 19:30) εντός έδρας ματς με την VEF Riga δεν κινδυνεύει και θα διεξαχθεί κανονικά.

Οι «Πρίγκιπες της δυτικής όχθης» τόνιζαν ότι το μέλος της ομάδας που έχει χτυπηθεί από τον ιό δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα, καθώς είναι «ασυμπτωματικό».

Από την άλλη, τονίστηκε ότι ο «ασθενής», που δεν κατονομάστηκε μπήκε ήδη σε καραντίνα και φυσικά παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ της ομάδας, αλλά και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Ο σύλλογος ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή του ότι η ομάδα ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Ένα κρούσμα κορωνοϊού διαγνώστηκε στον έλεγχο που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου την Δευτέρα (9/11), εν όψει της αναμέτρησης με την VEF Ρίγα για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το μέλος των «κυανοκιτρίνων» ήταν ασυμπτωματικός και την ίδια στιγμή απομονώθηκε και τέθηκε σε καραντίνα.

Ταυτόχρονα, το Περιστέρι ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Κρούσμα κορωνοϊού διαγνώστηκε στον έλεγχο που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου τη Δευτέρα (9/11), εν…

Δημοσιεύτηκε από Peristeri B.C. στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020