Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Κώστας Κότσης αφού πήρε την απόφαση να αφήσει τον Κολοσσό Ρόδου μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και να εργαστεί και πάλι στο Περιστέρι.

Ο πετυχημένος τιμ μάνατζερ θα βρεθεί στο πλευρό του Τζίμη Κουστένη θέλοντας να βοηθήσει με την εμπειρία και τις ικανότητές του τον νέο τεχνικό των “πριγκίπων της δυτικής όχθης” στην προσπάθεια που θα κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Η παρουσία του Κώστα Κότση ισχυροποιεί το Περιστέρι εκτός παρκέ, αφού, πλέον, θα διαθέτει έναν έμπειρο τιμ μάνατζερ, από τα χέρια του οποίου θα περνούν όλες οι υποθέσεις της ομάδας.

Ο Κώστας Κώτσης ξεκίνησε να εργάζεται στο Περιστέρι, με το οποίο κατέκτησε δύο Πανελλήνιους τίτλους σε επίπεδο Παίδων και Εφήβων, ενώ το 1994 ανέλαβε μάνατζερ στην ανδρική ομάδα.

Έξι χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έχοντας απολύτως επιτυχημένη παρουσία, με την ΑΕΚ να αποτελεί το επόμενο επαγγελματικό του βήμα το 2002. Όντας στο δυναμικό της “Βασίλισσας” κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος μένοντας στον Δικέφαλο μέχρι το 2008.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ρόδος και ο τοπικός Κολοσσός, ο οποίος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία τερματίζοντας στην τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.