Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Ολυμπιακός φέρνει στο ΣΕΦ ένα πολύ μεγάλο ταλέντο εκείνης της εποχής. Η ομάδα του Πειραιά αποκτά από το Περιστέρι τον τότε 21χρονο γκαρντ, Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Μάντζαρης έζησε μεγάλες στιγμές στον Ολυμπιακό μια και μια τεράστια πίκρα (υπέστη ρήξη χιαστού τον Ιανουάριο του 2013).

Ο διεθνής γκαρντ έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2019 πήγε στην Unics Kazan, γύρισε στην Ελλάδα και έπαιζε ως τώρα στον Προμηθέα.

Πλέον όμως, γυρίζει σπίτι του. Το Περιστέρι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάντζαρη και ο 30χρονος γκαρντ μίλησε για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της «δυτικής όχθης».

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ανέφερε:

«Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα και μεγάλη χαρά που γυρνάω στο σπίτι μου, κυριολεκτικά. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Υπάρχουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα που υπήρχαν και τότε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τότε και χαίρομαι πάρα πολύ. Έχει υψηλούς στόχους και ήρθα εδώ για να την βοηθήσω να τους πετύχει. Πιστεύω ότι μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει τόσο καλά για την ομάδα ως τώρα, αλλά να τελειώσει με κάτι πολύ καλό. Αλλιώς δεν θα ερχόμουν κιόλας».