Στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στράφηκε για ακόμα μια βδομάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον περιφερειακό του Περιστερίου να αναφέρεται στο δύσκολο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που παλεύει για την είσοδό του στα playoffs, αλλά και στα κλειδιά του εν λόγω ματς.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο guard του Περιστερίου:

«Γεια σας φίλοι μου

Στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, σ’ έναν αγώνα που μοιάζει με πρόωρο τελικό για μας!

Διότι, όποια ομάδα κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στην πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένη ομάδα, ειδικά μετά την έλευση στον πάγκο της του κόουτς Άρη Λυκογιάννη. Είναι πολύ επικίνδυνη ειδικά μέσα στην έδρα της.

Εμείς, από την μεριά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα κριθεί θεωρώ στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στη νίκη.

Βαγγέλης».