Το Περιστέρι υποδέχεται αύριο (04/04) τον Προμηθέα Πατρών για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας των “Δυτικών Προαστίων” γράφοντας στο Blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Δείτε τι είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

«Προερχόμαστε από μια νίκη και μια πολύ καλή εμφάνιση επί της Λάρισας εκτός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στον ίδιο ρυθμό, καθώς είναι εμφανές ότι παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε στο γήπεδο μας με μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας, που έχει περάσει ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αντίπαλος μας είναι σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας εμείς, όπως είπα και στην αρχή των λεγομένων μου, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, όπως εκείνη που πραγματοποιήσαμε εκτός έδρας με την Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική.

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και τον ρυθμό μας, προκειμένου να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που την θέλουμε πάρα πολύ εν όψει της συνέχειας και της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά και των play offs».