Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου, μάλλον δεν είχε λόγο να είναι παραπονεμένος από τους παίκτες του. Το Περιστέρι ήταν ισοπεδωτικό στη Λάρισα και σημείωσε την πιο ευρεία -και συνάμα-πειστική φετινή νίκη του στην Basket League.

Αυτό διαφαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε ο κόουτς του Περιστερίου, τις οποίες άρχισε πάντως με την περιπέτεια υγείας που περνάει ένας “θρυλικός” παλιός του ελληνικού μπάσκετ, ο Τάκης Κορωναίος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον κ. Κορωναίο, μια τεράστια μορφή του ελληνικού μπάσκετ. Έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Είναι μαχητής και πιστεύω ότι θα είναι το συντομότερο κοντά στην οικογένειά του. Θέλω να πω πολλά «ευχαριστώ» στην ομάδα της Λάρισας για την φιλοξενία, καθώς ήταν άψογοι.

Θεωρούσα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν το είχαμε αποδείξει. Κι αυτό για 40 λεπτά. Παίζαμε καλύτερα όμως, για 30 λεπτά. Το αποδείξαμε σήμερα. Η άμυνα ήταν καταπληκτική αλλά και η κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε έναν υπερβολικό αριθμό ασίστ, ωστόσο κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Λάρισα, που είναι εξαιρετική ομάδα. Αδικείται από την απουσία του Σμιθ, τον οποίο είχα για δύο χρόνια στη Λήμνο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αποτελεί σημαντικό κενό. Δεν περίμενα το ματς να πάει μ’ αυτό τον τρόπο».