Το Περιστέρι βρέθηκε σήμερα “μακριά από τον καλό του εαυτό” και ηττήθηκε στο “PAOK Sports Arena” από τον ΠΑΟΚ με το εμφατικό 85-66 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας των “Δυτικών Προαστίων”, Σωτήρης Μανωλόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του λέγοντας πως έκανε ένα βήμα προς τα πίσω, ενώ παράλληλα συνεχάρη την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον coach Λυκογιάννη για τη βελτίωση που δείχνει στο πρωτάθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Δείτε τις δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Λυκογιάννη, ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς και συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι τον τελευταίο καιρό τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και είχαν μια ανοδική πορεία. Σήμερα κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω. ίσως φταίει ότι τελευταία είχαμε προβλήματα τραυματισμών και δεν κάναμε κανονική προπόνηση. Δεν υπάρχει δικαιολογία όμως, σήμερα φανήκαμε ξεκάθαρα κατώτεροι, φαίνεται και από τα στατιστικά, από τα 21 λάθη. Ελπίζω σε αυτό το μπρέικ που έχουμε να μπορέσουν οι τραυματίες να επανέλθουν, να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».