Το Περιστέρι πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσε να καταβάλει τη Monaco στο πρώτο του παιχνίδι στο bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, πάντως, επικεντρώθηκε περισσότερο στην κακή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στη 2η περίοδο, όταν και έμεινε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά.

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήμασταν τραγικοί. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που δείξαμε. Στην ανάπαυλα είπαμε αυτά που έπρεπε για να παίξουμε πιο σκληρά και πιο δυνατά. Τα καταφέραμε αλλά ήταν αργά», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου.

«Πρέπει να είμαστε υγιείς, γιατί ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς, σήμερα χτύπησε ο Σαλούστρος και δεν έχουμε ακόμα τη διάγνωση. Δεν προλαβαίνουμε να είμαστε άψογοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ δυνατά παιχνίδια όσον αφορά το κομμάτι της ενέργειας».

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι με τη Monaco: «Είμαστε ευγνώμονες που παίρνουμε μέρος σε ένα τέτοιο τουρνουά. Μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Είμαστε τρία παιδιά που ήμασταν και πέρυσι μαζί στην ΑΕΚ και είναι πιο εύκολο να βρεθούμε από ό,τι με τα υπόλοιπα παιδιά.

Λόγω της περιόδου είναι φυσιολογικό να παρουσιάζουμε κενά διαστήματα, αλλά βλέπω και πράγματα που με ενθουσιάζουν. Αν εκμεταλλευτούμε τις επόμενες 10 μέρες θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη να είμαστε στους ομίλους του BCL».